Актуелни настани

Работно време

Вторник-недела
10:00 - 18:00
Понеделник е неработен ден


 

повеќе

Билети

Постојат повеќе категории билети за посета на Музејот на македонската борба.
повеќе

Комерцијална понуда

Музејот на македонската борба ви ги нуди своите простории за Вашите презентации, конференции, симпозиуми, конгреси и останати деловни настани во најрепрезентативниот амбиент во Република Македонија.

повеќе

ОД КНИГАТА НА ВПЕЧАТОЦИ

ПОРТА МАКЕДОНИЈА

Од 2013 година, Музејот на македонската борба е одговорен за работата на уште еден препознатлив белег на главниот град – споменикот Порта Македонија.

Услови за користење на содржината

Со пристапот на оваа веб страна ги прифаќате и се обврзувате да ги почитувате Условите за користење на содржините од интернет страницата mmb.org.mk.
повеќе >>

Доколку сакате да бидете информирани за тековните и идните настани во Музејот на македонската борба внесете ги вашето име и електронска пошта и претплатете се на нашите информации.